La poeta Sònia Moll presenta el llibre ‘Beneïda sigui la serp’

La llibreria Synusia ha acollit la presentació del llibre ‘Beneïda sigui la serp’ de la poeta Sònia Moll. Un recull de 44 articles escrits i publicats per Moll al llarg de tres anys al setmanari digital La Directa.

Els articles es divideixen en tres seccions. La primera d’elles, que porta per títol ‘Les dones ho van dir’, inclou escrits que denuncien la paraula i la veu silenciada de les dones.

La segona, ‘Diumenges amb el pare’ són articles inspirats en converses que l’autora manté amb el seu pare, i finalment ‘Un oceà dins nostre’ posa el focus en la llibertat, o manca de llibertat, que existeix en diferents àmbits i situacions en l’actualitat.

Malgrat la diversitat de temàtiques dels articles, tots ells plasmen la mirada compromesa de Sònia Moll amb la lluita col·lectiva de les dones, i que l’autora en parla tractant temes com les cures a les persones grans, les violències masclistes, la lesbofòbia o la fragilitat dels éssers humans que fugen de les guerres, entre d’altres.

La presentació del llibre s’ha fet a través d’una conversa entre l’autora Sònia Moll, l’editora Matilde Martínez i la periodista Núria Casanovas.