La policia alerta de l’augment d’estafes telemàtiques a la gent gran

Aquesta setmana ha començat el dispositiu de seguretat especial per a la campanya de Nadal, que coordinen conjuntament la policia municipal i els Mossos d’Esquadra. Es focalitzarà, sobretot, en els quatre eixos comercials principals de la ciutat: el Centre, la rambla de Francesc Macià, Sant Pere i la zona del Terrassa Plaça. En aquestes zones hi haurà més patrullatge i parelles d’agents pels carrers. L’objectiu és que el ciutadà tingui més sensació de seguretat. Al Centre s’incidirà especialment en la regulació del trànsit. En aquest sentit la policia recomana als que s’hi hagin de desplaçar que utilitzin els ferrocarrils aprofitant el recent increment de freqüència entre estacions. Pel que fa als delictes es posarà especial atenció als furts i robatoris.

Els Mossos d’Esquadra alerten de l’increment aquests dies de les estafes relacionades amb les compres telemàtiques i que afecten la gent gran.

Aquests dies també hi haurà controls nocturns d’alcoholèmia, sobretot en dates assenyalades com la Nit de Cap d’Any i la Nit de Reis.