La policia desmantella una plantació indoor amb 900 plantes de marihuana a Vacarisses

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Vacarisses una plantació de marihuana instal·lada en una casa, on s’han decomissat 900 plantes i l’utillatge necessari per als cultius. L’energia necessària per alimentar la instal·lació era presa fraudulentament de l’escomesa general, afectant fins i tot en els aparells elèctrics d’assistència mèdica d’un veí, motiu principal pel qual es va precipitar l’actuació policial.

La policia va iniciar la investigació arran haver rebut informació que en una casa de Vacarisses podria existir una plantació de marihuana.

Els investigadors i els tècnics de l’empresa subministradora van poder comprovar que, efectivament, l’energia elèctrica que abastia l’habitatge era presa de forma fraudulenta de l’escomesa general.

La corresponent entrada i registre va permetre comprovar l’existència d’una plantació indoor de 900 plantes de cànnabis sativa i la corresponent instal·lació degudament condicionada amb 45 focus d’alta potència, extractors d’aire, ventiladors, transformadors, humidificadors i cinc aparells d’aire condicionat, així com l’utillatge i productes químics necessaris per al funcionament de la instal·lació.

Ha estat detingut al seu domicili de Barcelona el responsable de la plantació, un home amb antecedents per delictes similars a qui se li imputen delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

L’operació ha estat realitzada per agents de la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria de Terrassa.