La Policia ja pot sancionar per infraccions d’aparcament en zones reservades a Parc Vallès

Aparcar a les places reservades per a persones amb mobilitat reduïda de Parc Vallès sense l’autorització i el distintiu necessaris serà sancionat des d’avui mateix i la grua municipal s’endurà el vehicle. Això serà possible gràcies al conveni signat entre la zona d’oci i l’Ajuntament de Terrassa, impulsat per diverses entitats que treballen per millorar l’accessibilitat a la ciutat.

Foto Placa Aparcament Persones Discapacitat

Tot i ser un aparcament privat d’ús públic, gràcies a aquesta col·laboració público-privada, la zona passa a ser considerada via pública i, per tant, la Policia Municipal podrà actuar davant de qualsevol denúncia o infracció de trànsit.

D’aquesta manera, es complementa el servei de vigilància i seguretat privada del recinte. Aquest sistema va detectar 1.500 vehicles estacionats sense permís en aquestes places al 2021 i més de 2.500 al 2019.

Foto Vehicle Infraccio Aparcament

El conveni vol assentar les bases per estendre aquest model a d’altres zones de la ciutat amb les mateixes característiques. L’ajuntament ja està en converses amb Mútua i el Consorci Sanitari.

Foto Aparcament Parc Valles

Parc Vallès compta amb 2.670 places d’aparcament, 45 estan reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i que la demanda està coberta, està previst ampliar-les i crear-ne de noves per a d’altres col·lectius amb dificultats en les reformes que es faran a la zona al 2023.

Prou Barreres Parc Vallès