La Policia Municipal esgota els 500 escuts solidaris contra el càncer infantil

La Policia Municipal de Terrassa continua la seva campanya contra el càncer infantil. L’any passat ja van sorprendre tothom amb una rapada massiva al carrer i un calendari on agents compartien escenes quotidianes amb nens malalts de càncer. Ara venen uns escuts de policia solidaris, com els que llueixen als seus uniformes. La iniciativa és de les Policies Locals d’Hostalric, Caldes de Malavella i Sant Celoni però ja s’hi han adherit unes 50 comissaries més d’arreu de Catalunya. És la campanya Pels Valents per la construcció del Centre Pediàtric de Càncer a Sant Joan de Déu. A Terrassa van encarregar 500 escuts. Els venien a 4 euros  i aquesta setmana ja s’han esgotat.

Els escuts arriben després de dos anys editant uns calendaris amb un èxit sorprenent. L’any passat se’n van vendre 1.000 i aquest 2018, amb nens malalts rapant agents de policia, 8.000. L’edició d’aquests calendaris, amb el lema “Posa’t al seu cap”, ha creat vincles amb els nens malalts i les seves famílies, però també ha cohesionat tot el cos.

La rapada massiva i en públic del setembre va tenir tant èxit que es plantegen repetir-la, tot i que amb alguna variant. També preparen el calendari del 2019 i diuen que, aquesta tercera edició, pot travessar fronteres. A diferència dels altres dos, el que s’obtingui d’aquest anirà a la investigació del càncer infantil.