La Policia Municipal denuncia 8 persones per incompliment de l’estat d’alarma

La Policia Municipal ha denunciat a un total de 8 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma en diferents actuacions i per diferents motius al llarg de dimarts i de la matinada de dimecres. En aquests casos, les persones denunciades no van poder justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.

A les 20h una dotació de la Policia Municipal va denunciar a una persona al carrer de Sant Damià per incompliment d’instruccions del Decret d’estat d’alarma i per desobediència als agents de l’autoritat, ja que va fer cas omís a les indicacions d’aturar-se dels agents. Un cop identificada, els agents van comprovar que ja tenia dues denúncies prèvies pel mateix motiu, del 27 d’abril i del 3 de maig. Va quedar informat que, en cas de tornar a ser denunciat per incompliment del Decret quedaria investigat per un delicte de desobediència reiterada.

D’altra banda, dimarts, a les 21.18 h, la Policia Municipal va rebre l’avís de la presència de diverses persones consumint begudes alcohòliques al carrer de Puerto Rico. Una dotació policial va acudir al lloc, on va localitzar i identificar a dues persones. Una d’elles va ser denunciada per incompliment de les instruccions del Decret d’estat d’alarma. L’altra, que era el conductor d’un vehicle mal estacionat, va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu, i es va donar avís a Egarvia per a la immobilització del vehicle. La dotació policial va marxar del lloc, però va haver de tornar poc després, ja que un grup de persones va increpar als veïns. Aquestes persones van quedar informades pels agents i van marxar del lloc.