La Policia Municipal deté una dona per agredir un agent després de furtar begudes d’un establiment

La Policia Municipal de Terrassa va detenir dijous a la tarda una dona que havia marxat d’un establiment comercial, ubicat al carrer d’Antoni Torrella, sense pagar i que, posteriorment, va agredir físicament un agent en el moment d’identificar-la.

Cap a les 17.15 h, el responsable de la botiga va contactar amb la Policia Municipal quan una parella jove va marxar del local sense pagar les llaunes de begudes que havien demanat, per un import de 10 euros. També en va facilitar la descripció.

Els agents van localitzar la parella prop del local i portant la bossa amb el material furtat. En ser advertits, tots dos es van negar a facilitar la documentació, per la qual cosa van advertir-los que serien traslladats a les dependències policials per a poder-los identificar.

Aleshores, tots dos van mostrar una actitud violenta. La dona va intentar escapolir-se dels agents i va fer una puntada de peu a un dels policies.

Finalment, la parella va ser traslladada a les dependències policials. L’home, després de ser identificat, va ser sancionat per la via administrativa per negar-se a identificar-se en primera instància i va poder marxar. La dona, que inicialment va donar una filiació falsa, va ser detinguda per estar implicada en un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat. La Policia Municipal va instruir diligències per aquest fet davant els Mossos d’Esquadra.

L’agent agredit va ser atès de les lesions sofertes a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa.