La Policia Municipal detecta una presumpta estafa i falsificació de contractes de lloguer a immobles ocupats

La Policia Municipal ha investigat un veí de Terrassa pels delictes de falsedat documental, usurpació d’immoble i defraudació. Aquesta persona va presentar un contracte d’arrendament fals davant els serveis municipals de l’Ajuntament de Terrassa, on va sol·licitar empadronar-se amb altres familiars a una casa ubicada al barri de Can Gonteres, que havia estat ocupada sense el permís de la propietat i on vivia amb tots els subministraments connectats de manera fraudulenta.

L’home ja s’havia empadronat abans a una altra casa propera, de la mateixa zona, pocs mesos abans. Agents de la Unitat de Delinqüència Urbana de la Policia Municipal de Terrassa van detectar aquests fets durant les inspeccions d’empadronament. La unitat continua ara fent indagacions per esbrinar si una immobiliària de la ciutat, que apareix en els contractes presumptament falsificats, es troba implicada i amb connivència amb el denunciat.

Les indagacions continuen i ja s’ha citat a declarar, com a víctima, a la persona de la qual es van utilitzar les dades per redactar el contracte denunciat. També s’ha citat a declarar al responsable de l’esmentada gestoria que figurava en el contracte per tal de determinar la seva participació.