Robatori Pessebre

La Policia Municipal enxampa quatre persones mentre intentaven robar figures del pessebre

Quatre persones denunciades aquesta matinada per intentar robar figures del pessebre oficial al Raval de Montserrat. L’acte incívic ha ocasionat desperfectes a la instal·lació, que haurà de ser reparada adequadament.

Agents del Cos de Guàrdia de la Policia Municipal han denunciat aquesta matinada, pels volts de les 3.30 h, a quatre persones per accedir a l’interior del pessebre oficial al Raval de Montserrat. Els agents han interceptat a dues persones dins de la instal·lació quan pretenien extreure alguna de les figures del muntatge, quedant denunciades totes dues per conductes vandàliques segons les ordenances municipals. A més, una d’aquestes persones també ha estat denunciada per no facilitar les dades personals en la identificació, i l’altra per tinença de marihuana. Les altres dues persones participants han estat denunciades per orinar a la via pública.

Degut a l’entrada a l’estructura del pessebre, aquest ha quedat malmès, sent informats el servei de Cultura municipal i els responsables de la instal·lació, l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa, perquè pugui realitzar la reparació el més. aviat possible.