La Policia Municipal estrena 10 vehicles híbrids

La Policia Municipal incorpora per primera vegada a la seva flota, 10 cotxes patrulla de tecnologia híbrida. Aquest matí de divendres s’han exposat a la plaça Didó cinc dels nous vehicles que han estat inspeccionats per l’alcalde en funcions, Alfredo Vega. Vega ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per una tecnologia menys contaminant que continuarà amb la pròxima compra de vehicles policials cent per cent elèctrics.

De moment els agents disposaran d’aquests primers cinc vehicles híbrids que permetran anar retirant el mateix nombre de cotxes de la flota amb el quilometratge més alt. La setmana vinent arribaran els altres cinc vehicles que també s’incorporaran a la flota policial. Els 10 vehicles equipats i homologats per fer de cotxe patrulla, han costat uns 58.500 euros amb el sistema de rèntig a 48 mesos que inclou el manteniment, reparacions, revisions i assegurances.

En l’actualitat la policia municipal disposa d’una flota de 24 turismes i 8 més sense marques pels serveis de vigilància. També formen part del parc 53 motocicletes, 10 d’elèctriques, de diferents marques i distintes funcions.