220110 Policia Municipal 18

La Policia Municipal estrena uniforme adaptat al reglament d’Interior

Els agents de la Policia Municipal de Terrassa han estrenat uniforme, afegint-se a les policies locals de Catalunya que ja han modificat la seva indumentària per tal d’unificar la imatge arreu del país.

Amb aquesta iniciativa es vol acabar amb la diversitat en el vestuari de la Policia de Catalunya, actualitzant la imatge corporativa als patrons estètics actuals.

El nou vestuari de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i de les Policies Locals de Catalunya respon a una directriu acordada pel departament d’Interior i desenvolupada – després del treball previ d’un grup de treball format dins de la comissió de Policia de Catalunya -en la resolució INT/1431/2017, de 15 de juny.

En aquest sentit, els nous dissenys busquen l’elegància i l’operativitat  dels agents, per tal que puguin realitzar la seva feina de forma més còmoda i segura.

L’uniforme té dos models: el d’hivern, que es veurà a partir d’aquest dilluns pels carrers de la ciutat, i el d’estiu. Totes les peces són de color blau nit.

Pel que fa al polo o la camisa, porta a l’esquena la paraula «Policia» juntament amb la denominació corresponent de cada cos, que en el cas de Terrassa és «Policia Municipal», acompanyada dels quatre quadres del logotipat comú policial.

Les espatlles es mostren en groc fluor d’alta visibilitat en forma cònica amb xarretera de color blau nit. Finalment, a la part alta de la màniga esquerra es mostra la bandera de Catalunya en posició horitzontal.

El cinturó, guants, sabates i mitjons passen a ser de color negre.

220110 Policia Municipal 16220110 Policia Municipal 18