La Policia Municipal evita un robatori al pessebre del Raval

La policia municipal ha frustrat un intent de robatori de les figures del pessebre situat al Raval de Montserrat durant la matinada de dissabte. L’alcalde, Jordi Ballart, ha informat a través de les xarxes socials que els agents han intervingut a temps per frustrar el robatori i han identificat els autors d’aquest acte vandàlic.

Ja comença a ser tradició del Nadal a Terrassa intentat robar les figures del pessebre. En aquest sentit, Ballart ha expressat la seva preocupació pel fet que aquest no sigui el primer cop que es produeixi un intent de robatori del pessebre elaborat per l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa davant l’ajuntament. Aquesta organització ha estat responsable de crear el pessebre de la localitat durant diversos anys.

La policia municipal està realitzant una avaluació dels danys causats i està preparant la denúncia corresponent contra els autors de l’incident. L’alcalde ha demanat la col·laboració ciutadana per mantenir la vigilància i prevenir actes vandàlics que puguin afectar la tradició nadalenca.