La Policia Municipal ha detingut dues persones durant la Festa Major

La Policia Municipal va detenir diumenge a les 15 hores a un home per resistència activa als agents de l’autoritat, al passeig del Vint-i-dos de Juliol a l’alçada de la plaça de la Bicicleta. Els fets van tenir lloc després que els agents fossin requerits per la presència d’un home que causava inseguretat al mig de la calçada, posant en perill els conductors i passatgers dels vehicles que hi circulaven. Els agents, en arribar al lloc indicat, van instar l’individu en nombroses ocasions a sortir de la calçada, però aquest va mostrar una actitud agressiva i va oposar resistència activa. Per aquest motiu, els agents van procedir a la seva detenció.

També diumenge, de matinada, els agents van detenir una altra persona a qui li constava un requeriment pendent de recerca, detenció i presentació. Els fets van tenir lloc a les 2:30 hores a la plaça Vapor Ventalló, quan una dotació policial va ser requerida per un home que al·legava haver estat víctima d’una agressió. En identificar-lo, els agents van detectar al sistema d’informació policial que li constava una ordre vigent de recerca, detenció i presentació, motiu pel qual va quedar detingut.

Denunciat per vendre alcohol a menors

En el transcurs de la vigilància especial durant la Festa Major a Terrassa, la Policia Municipal va rebre l’avís que un local ubicat al Centre estaria venent begudes alcohòliques a persones menors d’edat. Els agents van dirigir-se al lloc i van comprovar els fets en detectar que un menor d’edat sortia del local amb una ampolla d’alcohol acabada de comprar. Per aquest motiu, els agents van procedir a denunciar la persona responsable de l’establiment comercial, a més de també per tenir una persona treballant sense estar donada d’alta a la seguretat social.