La Policia Municipal localitza tres cavalls dins les vies del tren de la RENFE

A les 21.00 hores de divendres la Policia Local de Viladecavalls va comunicar a la Prefectura de la Policia Municipal de Terrassa que tres cavalls s’havien escapat d’una hípica de la seva localitat i que s’havien introduït dins la fèrria de la RENFE en direcció a Terrassa.

Dues unitats policials es van adreçar al principi de les vies del tren del terme municipal terrassenc per localitzar els cavalls, als quals se’ls va trobar al tram de via del passeig del Vint-i-dos de Juliol amb Josep Tarradellas.

Els agents van accedir a la via fèrria tallant una de les tanques metàl·liques, i mitjançant una corda facilitada per un particular, van cordar-los i van recular-los caminant tot el trajecte fins a la zona del barri del Roc Blanc, on els hi van treure.

Mentrestant, des de central de comunicacions de Prefectura es van fer les gestions adients per esbrinar la titularitat dels equins, el qual ja era al Roc Blanc per fer-se’n càrrec i evacuar-los amb un camió destinat a tal efecte.

Tot seguit, es va demanar a la Policia Local de Viladecavalls que, al més aviat possible, fessin un control sobre l’hípica d’on van escapolir-se els cavalls, per si reunien les condicions adients per allotjar aquests animals.

També es va encintar el tram on s’havia tallat la tanca metàl·lica per barrar el pas de qualsevol persona, alhora que es va contactar amb RENFE perquè la reparessin immediatament.