La Policia Municipal presenta el calendari solidari

Aquest dissabte la Policia Municipal de Terrassa ha presentat el calendari solidari amb el càncer infantil. Una iniciativa que va destinada a construir el centre oncològic pediàtric de la Fundació Sant Joan de Déu per lluitar contra aquesta malaltia i oferir un millor tracte als pacients.

A la presentació s’han pogut veure les fotografies que encapçalaran cada mes d’aquest calendari on hi surten malalts i policies que es rapen el cap en solidaritat amb ells. A continuació s’ha repetit aquesta fotografia i s’ha donat un obsequi als malalts. Tot això s’ha fet amb una de les pantalles del Cinesa Parc Vallès i davant les famílies, cossos de seguretat i voluntaris que hi ha participat. S’han pogut sentir els parlaments de l’Intendent Major de la Policia Municipal de Terrassa, Antoni Flores, del responsable de la Fundació Sant Joan de Déu i el regidor de seguretat, Marc Armengol.

Tot això és part de la campanya “posa’t al seu cap” on la Policia Municipal de Terrassa ha animat a tallar-se els cabells o rapar-se la cabellera en solidaritat amb el càncer infantil. El dia 18 de setembre a la Plaça Vella de Terrassa ja es va dur a terme una tallada de cabells multitudinària que va tenir molt èxit.  Fins i tot entre els policies no van faltar els ànims per tallar-se els cabells.

Al final de l’acte, conduït per la periodista Mariona Tomàs, s’han pogut comprar els calendaris per 5 euros que estan en català, castellà, euskera i gallec.