220114 Visita Alcalde Prefectura Policia Municipal 2

La Policia Municipal preveu incorporar 20 agents durant aquest any

Per a aquest 2022, l’Ajuntament preveu avançar la convocatòria de les 20 places d’agent de cara al 2022 i el 2023, propiciant un augment d’efectius disponibles abans del previst i assolir així els 259 agents. Actualment, el cos de la Policia Municipal està format per un total de 239 agents, inclosos els sis aspirants que actualment estan cursant la formació bàsica, que es preveu que s’integrin plenament aquest any.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Seguretat i Protecció Civil, Xavier F. Rivero, i de l’Intendent Major, Antoni Flores, ha visitat aquest divendres la seu de la Prefectura de la Policia Municipal de Terrassa. En la seva visita, l’alcalde ha saludat a alguns dels nou agents que s’han incorporat recentment al cos, després d’haver realitzat la formació de benvinguda. D’aquests, sis han aconseguit la plaça per concurs d’oposició interadministrativa i provenen d’altres cossos policials. Els tres restants, doncs, han obtingut la plaça mitjançant concurs d’oposició lliure.

A la visita, l’alcalde i el regidor també han pogut comprovar l’estat de les obres a la Prefectura que es van iniciar el passat mes d’octubre. Aquesta intervenció, prevista al Pla Director de la Policia Municipal, consta de dues fases. Una primera, en la qual s’ha realitzat el blindatge de l’entrada i redistribuït l’espai d’atenció al públic. I una segona, que s’inicia aquest gener, que consisteix en la redistribució d’espais a la planta baixa per adaptar-la a les necessitats actuals. Així, amb aquestes obres es vol millorar les zones de treball de les diferents unitats.

Finalment, s’ha celebrat una reunió amb l’Intendent Major i el primer inspector del cos policial, Marc Pintor, incorporat el passat mes d’octubre.

,https://terrassadigital.cat/wp-content/uploads/2022/01/220114-Visita-alcalde-prefectura-policia-municipal_3.jpeg|Visita de l’alcalde a la prefectura de la Policia Municipal [Fotos: Rafel Casanova (BCF)]”]