La Policia Municipal retorna a l’Escola Salvador Vinyals el material tecnològic recuperat d’un robatori

La Policia Municipal de Terrassa ha lliurat aquesta setmana a l’Escola Salvador Vinyals el material tecnològic que va intervenir diumenge, després que l’escola va patir dissabte un robatori amb força. El material va ser recuperat després que els agents detinguessin a dues persones diumenge al matí, que havien entrat a robar a l’Escola Roser Capdevila. El material recuperat consta de 25 tauletes gràfiques, cinc ordinadors portàtils, 10 kits de teclat i ratolí, 11 mòdems, dues càmeres, dos telèfons mòbils, un altaveu, una bateria i un carregador.

Des de principis d’any, la Policia Municipal ha detingut a quatre persones relacionades amb els robatoris a escoles que han tingut lloc al llarg del mes de gener. A més de les dues detencions de diumenge, la Policia Municipal va detenir el 23 de gener una persona que havia entrat a robar a l’Escola Joan XXIII; i una altra, el 25 de gener, quan es disposava a fer-ho a l’Escola Antoni Ubach i Soler.

Els agents també han detingut una persona per presumpte delicte de robatori amb força. Un veí ha alertat la policia aquesta matinada, dient que havia sorprès una persona a l’interior del seu domicili, al carrer d’Astúries, amb el carrer de Palència, intentant robar un televisor i que, en veure’l, havia fugit pel balcó fins arribar al carrer, on l’esperaven dues persones més. La policia ha detingut dues persones: un ha estat identificat com l’autor dels fets pel veí i l’altre s’ha incorporat a l’atestat policial per investigar el grau de participació.

A més, entre dijous i aquesta matinada, s’han interposat 18 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19.