La Policia Municipal va denunciar ahir 23 persones per incompliment de l’Estat d’Alarma

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat entre ahir dilluns i aquesta matinada un total de 23 persones per incompliment del Reial Decret d’Estat d’Alarma. La gran majoria de les denúncies (21) han estat a persones que circulaven a peu pel carrer sense poder justificar el motiu o bé que estaven assegudes a bancs, també sense justificació.

Les altres dues denúncies han estat per incompliments en un espai privat comunitari i en un vehicle. Així, a les 18 h d’ahir dilluns, una patrulla va denunciar un jove que es trobava a l’interior d’un pati comunitari, al carrer de Dom Bosco, voltant amb un patinet, després de rebre diferents trucades de veïns. Finalment, aquesta matinada, al voltant de les 4.10 h, una dotació de la Policia Municipal ha denunciat una persona que estava dormint a l’interior del seu vehicle, a l’aparcament d’un establiment comercial de l’avinguda del Vallès, sense cap causa justificada.

Acompanyament per desinfectar
D’altra banda, la Policia Municipal va realitzar ahir, durant el vespre i la nit, diverses actuacions d’acompanyament de l’empresa contractada per l’Ajuntament per realitzar la desinfecció de diversos llocs d’afluència de persones a la ciutat, com el Mercat del Triomf; l’Estació del Nord, de Renfe i de FFCC; el CAP Rambla; el Mercat de la Independència; el CAP Oest; els voltants de la Prefectura de Policia Municipal i els Serveis Socials, a Glòries Catalanes amb carretera de Montcada; la plaça dels Drets Humans i voltant de l’Estació de FFCC i de les Consultes Externes de Mútua; la plaça del Doctor Robert, davant de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i de l’Hospital de Sant Llàtzer.