La Policia Municipal va fer 11 actuacions relacionades amb la pluja d’ahir

La Policia Municipal va fer 11 actuacions per l’episodi de pluges intenses d’ahir dimecres a la tarda.

Així els agents van actuar al carrer d’Edison, a l’alçada del carrer de Pintor Torras, per la caiguda de la branca d’un arbre, que va provocar danys a un vehicle estacionat i al carrer del Xot per un cablejat elèctric que estava a punt de caure on una unitat de Bombers va revisar la instal·lació.

També van actuar al carrer de Gutenberg, per la caiguda de la branca d’un arbre a la vorera i al carrer del Torrent de Salt, per despreniment de sorra a la via pública.

Al centre van actuar, al carrer de Marconi, amb el carrer de Torrella, pel desplaçament d’una tapa del clavegueram, a la Rutlla per unes espurnes que sortien d’un armari amb un quadre elèctric, a la Rambla de Sant Nebridi, per un tendal a punt de caure i al carrer Doctor Salvà per un forat obert a la calçada.

La Policia Municipal també va intervenir a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de la carretera de Rubí, per inundació de la
calçada, on va quedar atrapat un vehicle, a més del carrer de la Dàlia, per la caiguda d’un pi a un pati privat i a l’avinguda de Joaquim de Sagrera, per filtracions d’aigua a l’equipament socio-esportiu de la Cogullada.

En cap d’aquestes intervencions hi van haver persones ferides i únicament es van produir danys materials.