La Policia Municipal va recaptar 12.809 euros en la festa “Posa’t al seu cap”

La gran festa popular que va organitzar la Policia Municipal de Terrassa el passat 18 de setembre, i que va omplir la plaça Vella en solidaritat amb els infants malalts de càncer, va aconseguir recaptar un total de 12.809 euros.

Els agents van convidar aquell dia a la ciutadania a participar en la macro perruqueria efímera que es va instal•lar a la plaça Vella i passar per les tisores dels professionals de les 40 perruqueries col•laboradores, per donar part de la seva cabellera, deixar-se rapar els cabells o, simplement, a tallar-se’ls, a més de fer una donació i a participar en alguna de les activitats lúdiques organitzades.

L’objectiu de la festa era recollir diners per a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament per a la construcció del Pediatric Cancer Center. La valoració final que en fan els organitzadors dels resultats és molt positiva.

Pel que fa a les cabelleres donades, entre les tallades allà mateix i les que centenars de persones van portar a l’esdeveniment, es van recollir un total de 641, que aniran a l’ONG Mechones Solidarios. Aquesta entitat en seguirà rebent durant aquest mes i el d’octubre a la perruqueria Mira que pelu!.

Per la seva part, les famílies d’infants ingressats a l’Hospital Sant Joan De Déu que van posar a la venda les polseres “Candela”, que fan els propis nens i nenes durant el seu ingrés, van aconseguir 1.650 euros que es destinaran a la investigació d’oncologia infantil.