La Policia Nacional deté un home a Terrassa per haver matat la seva dona al país d’origen

La Policia Nacional deté a Terrassa a un fugitiu de la Justícia acusat de cremar viva a la seva dona en presència dels seus dos fills menors.

En el marc de les investigacions per detectar processos de radicalització islamista, la Policia va rebre informació d’un home estranger de 49 anys, amagat a Catalunya, i que hauria matat la seva parella sentimental, una dona de 35 anys. Quan el passat mes de desembre es va fer efectiva l’ordre de detenció i extradició, la Policia el va detectar a Terrassa.

La investigació va esbrinar que, l’any 2017, l’home hauria matat la seva dona en el país d’origen, ruixant-la amb disolvent i cremant-la davant els seus dos fills de 4 i 5 anys, ara en tractament psicològic. Una mort especialment cruel perquè va deixar el cos agonitzant fins que la seva família el va obligar a cercar un centre mèdic, on ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.

L’home es va amagar al seu país per evitar la detenció fins que va arribar en patera a Espanya, movent-se per diferents comunitats amb documentació falsa, fins a establir-se a Catalunya. Finalment, la Policia el va detenir el 15 de gener a Terrassa i l’Audiència Nacional en va decretar l’ordre de presó sense fiança.