La portera escocesa Jessica Buchanan i la juvenil Elena Martínez, primeres incorporacions de l’Atlètic Terrassa

L’Atlètic Terrassa ha fet oficial les dues primeres incorporacions per al seu primer equip femení de cara a la propera temporada. Són la portera Jessica Buchanan i la migcampista Elena Martínez, totes dues de 18 anys.

Buchanan, procedent del Clydesdale Western HC escocès, cobrirà la baixa de Liz Tamburro, que ha tornat als Estats Units. La portera escocesa compta amb una àmplia trajectòria en la màxima categoria escocesa. A més, també ha estat internacional amb el seu país en les categories sub-18 i sub-21. Jordi Flo, tècnic de l’Atlètic, ha assenyalat als mitjans oficials del club que “és una portera molt tècnica, àgil, flexible i amb bon u contra u i la seva arribada li permetrà tenir una bona experiència en unes de les millors lligues d’Europa”.

La segona alta en l’equip és la migcampista Elena Martínez, procedent del juvenil i internacional amb la selecció espanyola sub-16 i sub-18. “Té una visió de joc molt bona, que ens donarà aquest punt de poder connectar entre línies. A més ens aportarà a nivell físic i de caràcter”, ha afegit Flo. Martínez ve a cobrir la baixa de Clàudia Parera, que ha marxat al Bruges belga.

Elena Martínez prové del juvenil de l’Atlètic