Mnactec

La presentació i el sorteig de la Copa del Món Femenina d’hoquei, el 17 de febrer al MNACTEC

La Federació Espanyola de Hockey (RFEH) ha anunciat que el dijous 17 de febrer (11.00h) tindrà lloc al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) la presentació i el sorteig de grups de la Copa del Món Femenina, que acollirà Terrassa i la ciutat d’Amstelveen entre l‘1 i el 17 de juliol.

Al bombo hi entraran 16 seleccions nacionals. A més d’Espanya i els Països Baixos, com a amfitrions de la competició, també hi seran Bèlgica, Anglaterra, Alemanya i Irlanda, representant també Europa, Sud-àfrica com a Àfrica, Xina, Corea, Índia i Japó, defensant el continent asiàtic, Argentina, Canadà i Xile, ho faran per Amèrica, mentre que Austràlia i Nova Zelanda competiran per Oceania. Espanya anirà al grup “C” i ja sap un dels seus rivals, Argentina.

El sorteig serà conduït per Thierry Weil (CEO de la Federació Internacional Hockey), que estarà acompanyat pels egarencs Berta Bonastre i Santi Freixa. Recordem que l’Estadi Olímpic de Terrassa serà la seu d’una de les fases inicials, així com l’escenari de les semifinals, el partit pel bronze i la gran final.

Països Baixos és l’actual campiona del Món, després d’alçar el títol el 2018 davant d’Irlanda, en la competició celebrada a Londres. La selecció espanyola femenina es va penjar una històrica medalla de bronze en aquesta darrera edició.

Mnactec

El MNACTEC serà l’escenari del sorteig del dia 17 de febrer (Font imatge: RFEH)