San Cristóbal Gavà Pretemporada

La pretemporada del San Cristóbal arrencarà el 29 de juliol

El primer equip del CP San Cristóbal tornarà als entrenaments el dilluns 29 de juliol. A falta de tancar la plantilla parroquial, el quadre que dirigirà un curs més Cristian García farà una pretemporada de cinc setmanes. La lliga a Tercera Federació, a falta que es conegui el calendari, arrencarà el 7-8 de setembre.

La pretemporada inclou diferents sessions preparatòries i partits amistosos. Després de dues setmanes d’entrenament, el primer amistós del San Cristóbal serà contra un rival a la lliga, el filial del CE Sabadell. Els arlequinats, que han pujat de la Lliga Elit, rebran els parroquials el 10 d’agost. El primer partit com a locals serà entre setmana, el dimecres 14 d’agost contra un altre rival de Tercera i nouvingut a la categoria, el CE Europa “B”.

Cornellà, rival a Ca n’Anglada

Aquella mateixa setmana, el diumenge 18, els de Cristian García rebran la UE Cornellà de Segona Federació. Un rival molt potent, que acaba de baixar de Primera. Hi haurà un tercer partit seguit a Ca n’Anglada, el dimecres 21 davant la FE Grama de Tercera. Els dos últims compromisos amistosos seran fora. El dissabte 24 contra la FC Pirinaica de Primera Catalana i el diumenge 1 de setembre visitant el CE Manresa, que ha baixat a Tercera Federació. Els horaris estan encara per confirmar.