dijous mutua suïcidi

La prevenció del suïcidi, últim tema del cicle ‘Dijous de Mútua’ del 2021

El proper dijous, 25 de novembre, se celebrarà una nova conversa -l’última d’aquest 2021- en el marc del cicle “Dijous de Mútua”. Sota el títol “Parlem del suïcidi, fem prevenció!”, serà a partir de les 18h, anirà a càrrec del Dr. Jose Antonio Monreal, director assistencial de l’Àmbit de Salut Mental de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

En el transcurs de la conferència, explicarà els contextos i les circumstàncies del suïcidi, aportarà dades sobre la incidència d’aquesta problemàtica i es referirà també als efectes que hi ha tingut la pandèmia. També exposarà com detectar conductes prèvies i patrons de comportament, donarà pautes i consells sobre què pot fer l’entorn més proper i explicarà com caldria afrontar socialment aquest problema.

A l’abril, coincidint amb l’inici de les conferències, el cicle va adoptar el format online -a través de l’emissió en directe per l’Instagram de MútuaTerrassa i el Facebook Live del diari digital Món Terrassa- i també ha incorporat la modalitat de conversa entre un professional de l’HUMT i el periodista Marc Redorta. Les diverses converses acumulen prop de 3.000 visualitzacions.