La Previsió absorveix les 500 pòlisses de Virgen de la Fuensanta

La Previsió Terrassenca absorveix i integra a l’estructura de l’empresa, a la mútua Virgen de la Fuensanta de Sabadell. Això es produeix a només vuit mesos de la inauguració de La Rambla, un centre de serveis funeraris integrals, a la Rambleta del Pare Alegre. Les assemblees generals de les dues mutualitats, ja han ratificat el procés per el qual les prop de 500 pòlisses de l’entitat de Sabadell passaran a ser gestionades directament per la Previsió Terrassenca.

El President de Virgen de la Fuensanta, José Martí, passarà a formar part de ple dret a la Junta Directiva de la Previsió. La integració de l’empresa sabadellenca respon a la voluntat de la de Terrassa, de créixer i estendre els seus serveis a nivell comarcal per convertir-se en una referència al Vallès en matèria de decessos.

La Previsió Terrassenca amb uns 200.000 mutualistes i beneficiaris, és la segona mutualitat catalana en volum d’assegurances per defunció. La Previsió Terrassenca va néixer el 1908 amb voluntat d’arrelar a la comarca. Compta amb uns 20.000 socis a qui els hi presta un servei integral abans, durant i després de la defunció.