22.000 persones a la primera edició del Festival Límbic

Aquest darrer cap de setmana de maig ha comptat amb multitud d’activitats al carrer de la mà del nou festival promogut per Òmnium Cultural. Dansa, música, teatre, circ, poesia i fins i tot cuina han estat algunes de les performances que s’han fet per places, parcs i carrers de Terrassa, especialment als voltants del Vallparadís.

Un Festival itinerant, és a dir, que cada edició es farà en una nova ubicació, que ha escollit Terrassa com a punt de partida celebrant així la primera edició del Festival Límbic, que va engegar el divendres a les cinc de la tarda amb un pregó protagonitzat per l’actriu egarenca Andrea Ros i que va comptar amb els parlaments del president d’Òmnium Cultural i de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart. Un festival titllat com a èxit pels propis organitzadors que ha conclòs amb activitats programades el dissabte al vespre.

Un dels grans atractius del Límbic han estat els concerts en directe. Ferran Palau, 31 FAM, Ginestà o el cantant egarenc Galgo Lento han omplert els escenaris instal·lats al centre de Terrassa.

Un dels espais amb més moviment ha estat la plaça de Rector Homs, que ha comptat amb carpes de menjar i beure i amb un espai per fer espectacles de poesia mentre es cuinava una paella popular.
Així doncs Terrassa ha viscut un cap de setmana amb una àmplia gama de sensibilitats culturals de tot tipus. amb una participació i involucració dels egarencs a l’alçada del programa del primer Festival Límbic.