La processó de l’Encuentro torna a omplir els carrers de Les Arenes després de dos anys d’inactivitat

La processó de l’Encuentro s’ha celebrat dijous Sant al barri de les Arenes després de ser suspesa durant els darrers dos anys per la pandèmia. Multitud de feligresos han acompanyat des de les set de la tarda i fins les onze del vespre els passos de Jesús de Natzarè, la Verge de «Angustias» i «El Cautivo» que formaven aquesta popular processó que enguany ha celebrat la desena edició.

Una processó, que ha estat presidida pel bisbe Salvador Cristau i per autoritats municipals, que ha iniciat el seu recorregut des de la Parròquia de la Mare de Déu de les Arenes al carrer del Canigó. Acte seguit s’ha recorregut el carrer de Joan XXIII, seguint per Sant Celoni i Sierra Nevada per aturar-se a la darrera parada, la plaça de Federico Garcia Lorca. A la plaça s’ha viscut el moment més esperat per tots els assistents, el «Encuentro» entre els tres passos de la processó. Després dels parlaments d’organitzadors, bisbe i alcalde s’han pogut escoltar les saetes i la música dedicada a l’important moment religiós que es viu durant la Setmana Santa.

Després de la benedicció del bisbe la processó ha retornat al punt inicial del recorregut i, allà, els feligresos han pogut veure en una pantalla el missatge que els ha enviat des de Sevilla l’anterior bisbe de la diòcesis de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses.

Una festivitat molt emotiva que després de dos anys ha tornat als carrers de Les Arenes per a que veïns d’arreu de Terrassa puguin gaudir d’aquest homenatge religiós tant popular i intens.