La processó del Encuentro i el Via Crucis, plats forts de dijous i divendres sant

Continuen els actes de Setmana Santa a Terrassa. Aquest dimarts el bisbe Saiz Meneses ha presidit la Missa Crismal a la Catedral. Han concelebrat la cerimònia mossèn Salvador Cristau, Bisbe auxiliar i 90 preveres, a més de 10 diaques i els seminaristes. En el dinar de germanor posterior s’ha tingut un record pels missioners i els preveres que enguany celebren les noces d’or i de plata. I s’ha fet memòria dels preveres i diaques difunts en aquest darrer any.

A la tarda, l’Església de Santa Maria ha acollit un concert del cantautor Pere Moliner, que ha presentat “Íntim”.

Aquest dijous sant continuen els actes de Setmana Santa amb la processó del Encuentro, a les vuit del vespre a Les Arenes, que està organitzada per la Hermandad de Nuestro Padre Jesús Cautivo. Obre la comitiva la Cruz Guia i la segueixen 3 passos més: El Cautivo, el Nazareno i la Vírgen de las Angustias que recorreran els mateixos carrers que en altres edicions. Les novetats són les parades, sobretot la darrera, la quarta, que es farà davant la seu de l’Associació de Veïns per reconèixer la seva feina. Allà també es produirà la benedicció del Bisbe i serà el moment de recordar els difunts, sobretot a Rafael García Maqueda i Antonio Giménez, membres d’Hermandades que han mort recentment.

I divendres, també a les vuit del vespre, els carrers del centre, acolliran el Via Crucis, que començarà a la Plaça Vella.