La productora We color music ofereix concerts particulars a domicili amb repertori a la carta

Si algú ha somniat mai en gaudir d’un concert amb la seva música preferida al pati o al menjador de casa que sàpiga que ja és possible. I ho és gràcies als ullastrellencs Mateu Peramiquel i Mar Puig, professionals de la música i les arts escèniques.

Ofereixen un concert a mida del client, que escull prèviament les cançons del repertori. Des del web elteuconcert.com tria la durada del concert, a partir de mitja hora per 150 euros, i si vol alguna cançó a la carta que no estigui al repertori. En Mateu amb el teclat i la Mar amb el caixó i la veu s’encarreguen de la resta.

En Mateu i la Mar duen El teu concert a qualsevol municipi de Catalunya. Per aquest estiu ja en tenen programats més de vint, alguns dels quals són regals. No hi ha cap requisit d’espai. De fet només necessiten dues cadires perquè ni tan sols amplifiquen el so. Han arribat a tocar per només 5 persones.

La idea d’oferir El teu concert els va venir durant la pandèmia, quan ningú no podia sortir de casa i el consum cultural en públic era impensable. Ho van fer a través de la productora We Color Music, que van crear arran de l’èxit del seu espectacle familiar ‘Bruna’, guanyador de diversos premis.

A l’octubre estrenaran a Rubí ‘Arrels’ sobre el cas de l’Alan, un noi de 17 anys que es va suïcidar en patir assetjament per la seva transsexualitat.