La professora de l’ESEIAAT Núria Salán rep el premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària

La professora de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa Núria Salán ha rebut aquest divendres la insígnia d’or del premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària. L’atorga el Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Professora del Departament de Ciència i Enginyeria de Materials, Salán és coneguda per les impartir classes de forma imaginativa, innovadora i propera. Fora de l’aula és una coneguda divulgadora científica, amb programa de televisió propi. També ha destacat per despertar vocacions científiques i tecnològiques en noies d’escoles i instituts i reivindicar el llegat de moltes dones en aquests camps al llarg de la història.

Després de rebre la insígnia d’or, Salán ha repassat, amb humor, els seus 32 anys de trajectòria a la Universitat Politècnica.

Salán ha estat guardonada amb el premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària exaequo amb Josep Maria Rossell, professor de l’escola d’enginyeria de Manresa, que ja el va rebre al novembre.

Núria Salán premi UPC

Núria Salán premi UPC

Núria Salán premi UPC

 

Fotografies: ESEIAAT