La programació cultural d’Amics de les Arts es manté activa a través de les xarxes

Amics de les Arts i Joventuts Musicals no ha aturat les seves activitats durant la pandèmia. A través dels 9 canals que l’entitat té a YouTube s’han publicat continguts culturals durant aquestes 10 setmanes de confinament que ja hem completat. Recitals de poesia, obres de teatre, interpretacions de cant coral o exposicions, protagonitzen les entrades penjades a les xarxes que tenen el segell d’aquesta entitat històrica de Terrassa.

Entre els vídeos figuren algunes autèntiques joies. Com per exemple la representació sencera de “Dotze homes sense pietat” que el grup de teatre de l’entitat va oferir a la ciutat l’any 1993. Té ja un centenar de reproduccions i alguns comentaris plens de nostàlgia.

El cor Montserrat ha compartit a Internet La Farandola de la Cançó d’amor i de guerra. Aquest any, el confinament els ha impedit celebrar el concert de la Mare de Déu de Montserrat de la manera tradicional, així que han provat de fer-ne una versió d’acord amb les restriccions del moment: confinada.

La Coral  Ohana també ha deixat la seva música penjada en un dels canals de l’entitat. Aquestes noies de Terrassa es van proposar omplir de música les seves vides i ho han continuat fent durant el confinament.

I finalment, un altre apartat nombrós i ple de continguts és el de les exposicions. Diferents mostres col·lectives es poden visitar a través de la pantalla d’un ordinador, com aquesta del grup de fotografia que hem utilitzat com a exemple.