La programació del CEVOT per al curs 2022-2023 inclou els premis Nico Villar als Valors Esportius

El Centre Cívic President Macià ha estat aquest dijous l’escenari de la presentació del programa del curs 2022-2023 del Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa (CEVOT). Durant l’acte s’han exposat als representants dels centres educatius i de les entitats esportives de la comarca la programació prevista i les novetats.

S’inclouen les categories prebenjamí i benjamí en alguns dels esports d’equip com l’handbol, el bàsquet i el futbol sala i hi haurà convocatòries de bàsquet 3×3 en totes les categories per a un curs on s’oferten 23 promocions esportives en horari lectiu. També s’han creat els primers Premis Nico Villar als Valors Esportius, homenatjant així la figura de qui va ser tècnic del CEVOT i que va morir aquest estiu. En les properes setmanes es farà la presentació oficial de tot el programa.

Durant la presentació es van lliurar els premis del Concurs Audiovisual 2021-2022, d’on sorgeix la imatge del Consell per aquest curs. El guanyador del concurs va ser Adrià Rodríguez, alumne de l’escola França, mentre que Joaquima de Vedruna va rebre el guardó al centre educatiu amb major participació.

Adria Rodriguez Escola França

Adrià Rodríguez, guanyador del concurs, amb el president del CEVOT, Miguel Ángel Moreno (Font imatge: CEVOT)