La programació del Fem Sala dels Amics arranca amb un espectacle d’improvisació

La programació de teatre de petit format dels Amics de les Arts, Fem Sala, proposa quatre espectacles per als pròxims caps de semana. La cartellera arranca aquest dissabte amb un espectacle d’improvisacions. La companyia Les improvisables porta a escena “Impro Side Story”, un show sense guió, ni partitura on res està assajat ni pactat. Talent, bogeria i sobretot molt d’humor en una proposta on cada funció, inspirada sovint en el món del cinema, és diferent.

Pel dissabte dia 13, el Fem Sala programa la comèdia romàntica “36 preguntes que faran que t’enamoris, o no”. Un muntatge escrit i dirigit per Pere Ànglas amb Xavier Alomà i Lara Correa dalt l’escenari. Pel 28 de febrer arriba “Dreaming Beethoven”, una proposta escènica on les acrobàcies aèries amb el suport audiovisual i la música, s’uneixen per crear un complet espectacle que ens acosta a la figura de Beethoven, en el 250è aniversari del seu neixament.

I pel 6 de març arriba “Perduts”, una comèdia de Ramon Madaula, en aquest cas interpretada per Jordi Coromina i Òscar Intente. Un sainet on dos homes arribats a la quarentena, tenint-ho tot, estant a punt de perdre-ho tot. El Fem Sala és una proposta d’Amics de les Arts que obra el seu espai a produccions i activitats de fora de l’entitat. Una nova oferta de programació estable centrada en les arts escèniques però també oberta a qualsevol format creatiu.