La pròxima edició del saló Juguem obrirà més dies al matí

La pròxima edició del saló Juguem, al recinte firal, podria obrir més d’un matí, com ha fet aquest any, i oferir més hores d’oci i entreteniment per a joves i infants durant les vacances de Nadal. Des de l’Ajuntament es valora positivament l’organització de la Fundació La Xarxa, tant pel què fa a l’afluència de públic com al tipus d’activitat participativa, educativa i integradora.

El Saló Juguem ha obert durant 7 dies aquestes vacances de Nadal amb una afluència constant de públic que gairebé han arribat als 8.000 visitants. En especial cal destacar l’entrada del dia 1 de gener amb la poderosa presència del patge Xiu Xiu que va atendre centenars de peticions als Reis d’Orient. També va funcionar molt bé el dia 3, l’únic dia que el Saló va obrir al matí, per als més de 500 infants que aquest hivern han participat dels Casals municipals.

A banda del lleure i la diversió les propostes incorporaven la difusió de valors amb activitats educadores i integradores. Especial atenció mereixen els espais destinats a les entitats com Creu Roja o als cossos d’emergències com els Bombers i la Policia Municipal. El Saló es completava amb una zona de tallers molt variats i de diverses temàtiques i un espai on cada dia d’obertura del Saló s’hi va fer un espectacle de màgia, circ i dansa.