La quarta derrota consecutiva condueix la UFB Jàbac i Terrassa a l’última posició

La UFB Jàbac i Terrassa és el nou cuer de la Divisió d’Honor Juvenil, després d’encadenar dissabte la quarta derrota consecutiva. El conjunt dirigit per Edu Mota va perdre per 1 a 4 contra la Damm, el cinquè classificat, i veu com la salvació ja es troba a cinc punts.

El Jàbac va fer una bona primera meitat, però, com va sent una tònica al llarg de tota la temporada, va estar molt imprecís en atac. A més la mala sort es va aliar amb els locals, que van veure com als setze minuts encaixaven el 0 a 1, en un rebuig del porter Lázaro que toca en De la Peña. Abans del descans Monchu i, sobretot Alfaro, primer en un mà a mà amb el porter visitant i posteriorment en una acció de banda en la qual no arriba a connectar amb la pilota han pogut establir l’empat.

A la represa l’equip de Mota va rebre una gerra d’aigua freda quan als cinc minuts l’àrbitre va castigar amb penal una acció de Jahara sobre Jose dins l’àrea. El mateix davanter de la Damm es va encarregar de transformar la pena màxima. El Jàbac, però, es va ficar de nou en el partit en un penal assenyalat a l’altra àrea, que Garrido va materialitzar. El conjunt cerveser, però, no es va posar nerviós i en la següent jugada de nou Jose va aconseguir batre Lázaro. Per si el partit no estava ja sentenciat, un contracop visitant culminat per Peña va deixar sense capacitat de resposta als egarencs.

El Jàbac, últim amb 10 punts, visita dissabte l’Stadium Casablanca de Saragossa.