La quarta edició del Terrassa Street Art també es representarà a centres cívics

Al voltant d’un centenar de nens participaran en la quarta edició del ‘Terrassa Street Art’, una eina d’integració i cohesió social a partir de l’aprenentatge i la vivència artística. L’entitat Barcelona Classic Concert, amb el suport de l’ajuntament, realitza diversos tallers arreu de la ciutat, durant els mesos de febrer i març. La proposta va adreçada tant a infants com adults, fent un gran èmfasi per integrar col•lectius especials. Els tallers estan relacionats amb el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals. Ara bé, per participar-hi no cal tenir coneixements previs. És gratuït i obert a tothom.

La feina feta en els diversos tallers es posarà en comú en un espectacle final a l’Auditori. Aquest any, per facilitar la participació de tots, també es faran dues representacions als centres cívics.

Els tallers s’allargaran fins el 9 de març. Les representacions finals es faran el dia 11 al Centre Cívic Montserrat Roig; el 13 al Centre Cívic Alcalde Morera i el 15 a l’Auditori Municipal.