La Ràdio Municipal celebra el vintè aniversari amb programes especials

La Ràdio Municipal està d’aniversari. Aquesta setmana, per celebrar els 20 anys d’existència, l’emissora municipal fa uns programes especials en directe de 5 a 7 de la tarda, des de diferents districtes de la ciutat. Aquest dilluns el programa s’ha fet al Centre Cívic Montserrat Roig, al districte 2. Dirigits per Mariona Tomàs en els programes hi participen antics responsables de l’emissora, periodistes i col•laboradors habituals dels inicis de la ràdio.

Amb aquests programes es farà un repàs a dues dècades de la història radiofònica local. Aquest dimarts el programa s’emetrà des del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, al Districte 4. Dimecres es farà des de l’Estadi Olímpic per la importància dels esports en la programació. Dijous la ràdio es desplaçarà fins al Centre Cívic President Macià on hi haurà la tertúlia política amb els portaveus dels grups municipals.

I divendres es culminarà la setmana a la Plaça Vella. Aquests dies també es recuperarà la música de finals dels anys 90, amb una ràdiofórmula especial. L’emissora es va inaugurar el 27 de febrer del 1998 aleshores sota les sigles de COM Ràdio. L’any 2.000 va passar anomenar-se Ràdio Municipal i va entrar a formar part de la xarxa d’emissores locals consorciades a la Xarxa. En l’actualitat emet les 24 hores del dia durant tot l’any pel 95.2 de la FM, amb programes tant destacats com l’informatiu Primera Hora, el Submarí, o el Jazz FM i el Jazz Club entre molts d’altres.