La Ràdio Municipal de Terrassa estrena noves instal·lacions per afrontar els reptes de futur

La Ràdio Municipal de Terrassa estrena noves instal·lacions tècniques. Després de poc més de sis mesos de treball s’ha canviat el control tècnic, així com el locutori número 1 dels estudis de la Farinera.

Les obres permeten afrontar els reptes de futur amb unes instal·lacions preparades per l’HD, la ràdio digital i un futur pròxim transmèdia amb l’última tecnologia del mercat. Tècnicament la nova ràdio està equipada per la marca AEQ, un locutori millorat acústicament i també s’estrenen tres noves càmeres d’alta definició.

Aquesta inversió és la tercera gran reforma des que el 1998 que es va inaugurar oficialment la ràdio pública de Terrassa.

La Ràdio Municipal de Terrassa es pot sintonitzar als 95.2 megaherzis de la freqüència modulada, per internet i per TDT. En la seva programació destaca Primera Hora, entre 2/4 de 9 i les 10 del matí; El Submarí de 12 a 1; i l’esportiu Àrea de Joc entre les 7 i les 8 del vespre, a banda d’altres espais puntuals com les transmissions esportives o la sessió plenària de l’Ajuntament.