La Rambla, oberta al trànsit però recuperant-se dels aiguats de divendres

Les obres de reasfaltat de la Rambla d’Ègara ja s’han acabat, abans, fins i tot, de la data que s’havia anunciat: aquest dijous, 23 d’agost.

Les feines de manteniment d’aquesta important artèria de la ciutat que rep bona part del trànsit d’autobusos són un clàssic de l’estiu. Estan incloses en el programa Terrassa Barris en Marxa i han costat uns 145.000 euros.

Aquest any, tot i els forts ruixats del 17 d’agost, els treballs s’han enllestit a temps i la calçada s’ha reobert a la circulació dels vehicles autoritzats. La pluja però, va causar alguns desperfectes en les llambordes de la vorera central de la via, entre els carrers del Doctor Ullés i de Grànius, que són els que s’estan reparant.

Adrián Sánchez, alcalde accidental de Terrassa fins el diumenge, 26 d’agost, afirma que els aiguats de la setmana passada també han afectat altres punts de la ciutat que s’han començat a reparar.

L’alcalde accidental espera que aquestes feines de reparació i la resta d’obres d’asfaltat de la ciutat estiguin enllestides abans del 12 de setembre perquè la tornada a l’escola es pugui realitzar amb normalitat