La Rambla, tallada al trànsit per Festa Major i fins al 19 de juliol

Aquesta nit començaran a aplicar-se les restriccions de trànsit necessàries per a la l’organització dels actes de la Festa Major de Terrassa.

Es faran a l’avinguda Josep Tarradellas i Abat Marcet i a la ronda de Ponent. També a la Rambla, una de les vies més afectades. El tram entre el Doré i el Centre Cultural, quedarà tancat els dies de la festa i durant tres setmanes més. El motiu són els treballs de conservació i millora del paviment que s’iniciaran just després de Festa Major i duraran fins el 19 de juliol.

Les línies d’autobús tindran horaris especials. Els que circulen normalment per la Rambla es desviaran per Arquímedes i Galileu. La majoria oferirà servei fins a les 3 h de la matinada, mentre que el Bus de Nit ho farà fins les 5. Dimecres 4 de juliol, després del Castell de Focs i el Rom Cremat, també hi haurà un servei especial que sortirà de la plaça de Lluís Companys. Recordem que aquests dies també existirà la possibilitat de ‘parada intermèdia’ a les nits.

Pel que fa als taxis, la parada de la Rambla es trasllada al carrer Columel·la i el servei es complementarà amb una altra parada davant del Cap Rambla.