La recerca de Melchor, el terrassenc desaparegut des del 9 de juny, passa a mans dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han assumit la investigació del cas de Melchor Roldán, el veí de Terrassa de 34 anys que està desaparegut des del dimarts 9 de juny. Últim dia que va ser vist per la família quan anava a treballar. Després ja no va tornar a casa. Tot i que la família va denunciar-ne la desaparició als Mossos, no ha estat fins ara que el cos policial ha assumit la investigació del cas. Anteriorment, i segons apunten els Mossos, no ho havien fet en tractar-se d’una persona adulta, sense patologies i sense cap indici que la desaparició no fos voluntària.

Durant aquest temps amics i familiars del Melchor han distribuït i penjat cartells pels carrers de Terrassa i municipis propers amb la foto del terrassenc i algunes dades que poden ajudar a localitzar-lo, com la roba que portava o el cotxe que conduïa. Precisament, i segons apunten des de MónTerrassa, el vehicle, un Renault Captur, hauria estat localitzat recentment en un punt que no era dins del seu recorregut habitual.

Us adjuntem cartell amb informació detallada de com vestia Melchor Roldán, de 34 anys, el darrer cop que va ser vist. Qualsevol informació, contacteu amb els telèfons corresponents.