La regidora d’ERC-MES Carme Labòria abandona la primera línia política

Carme Labòria abandona la primera línia política. La regidora de Moviment d’Esquerres ho ha anunciat aquest dijous en la roda de premsa on s’ha presentat la renovació de l’acord entre Esquerra Republicana i MES a Terrassa per a les properes eleccions municipals.

Labòria deixarà de ser regidora després de 12 anys a l’ajuntament i tres mandats: els dos primers a l’equip de govern del Partit Socialista i aquest darrer, a l’oposició amb ERC-MES. Assegura que és una decisió personal molt meditada i que continuarà vinculada a la formació i al servei públic, des de la seva feina a l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Tant Esquerra Republicana com Moviment d’Esquerres valoren positivament aquests 4 anys de camí plegats i esperen que la renovació de l’acord permeti ampliar la base social i arribar a l‘alcaldia de Terrassa.

ERC-MES donarà a conèixer en breu la llista electoral. Isaac Albert encapçalarà aquesta candidatura i Carme Labòria la tancarà simbòlicament. La coalició ha anunciat que inclourà molts independents.