La regidora Eva Candela, número 18 a la candidatura del PSC per la província de Barcelona

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela, serà candidata al Parlament de Catalunya a les pròximes eleccions autonòmiques. Candela ocuparà el número 18 de la llista dels socialistes per Barcelona, que ha estat aprovada aquest dimecres en una sessió extraordinària del Consell Nacional del PSC.

Els socialistes terrassencs es mostren satisfets per què «Terrassa i la comarca tornaran a estar representats al Parlament de Catalunya», ja que es mostren segurs que el PSC obtindrà més de 18 escons per la província de Barcelona. Candela assegura sentir-se molt contenta amb aquesta decisió del partit que assumeix «amb la màxima responsabilitat i el compromís de treballar durament en aquesta campanya electoral per fer a Salvador Illa el proper President de la Generalitat».

Segons Eva Candela: «Catalunya necessita un canvi. Fa massa anys que no tenim un govern seriós que tingui a les persones al centre de l’acció política. Cal passar de la política de símbols a la dels fets. Cal un govern que governi, i l’única opció que ho assegura és el PSC de la mà de Salvador Illa».

L’assemblea del PSC de Terrassa va elevar al Consell de Federació del PSC Vallès Oest la proposta d’Eva Candela per formar part de la llista electoral. La Federació va aprovar la proposta i la va presentar a la Comissió Electoral del PSC, la qual va dictaminar la candidatura definitiva. El màxim òrgan del PSC entre congressos, el Consell Nacional, ha aprovat aquest dimecres a la tarda definitivament la candidatura de la que forma Candela i que està encapçalada pel ministre Salvador Illa.