La regidora Isabel Martínez, número 10 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions del 14 de febrer

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martínez Comas, ocupa el número 10 de la candidatura de Cs per Barcelona a les properes eleccions catalanes del 14 de febrer. Martínez, de 30 anys, ha estat també portaveu de la formació taronja en el Consell Comarcal del Vallès Occidental. La candidata, que ja va formar part de les llistes per Barcelona en les Eleccions Generals de 2019 per al Congrés dels Diputats, és mare d’una nena i està afiliada a l’Agrupació de Terrassa des de 2017.

Isabel Martínez s’encarrega de les àrees de Drets Socials, Polítiques de Gènere, LGTBI+, Salut, Capacitats Diverses i Transparència i Qualitat Democràtica com a part de les seves responsabilitats en el Grup Municipal de l’Ajuntament de la ciutat. La regidora, que es defineix com a feminista liberal, també és membre de la Comissió 8 de Març a Terrassa i ha participat en diverses campanyes de conscienciació sobre la violència de gènere i lideratge femení. Martínez ha afirmat que afronta aquestes eleccions “amb moltes ganes de treballar per a retornar la convivència a Catalunya i vetllar per la igualtat i llibertat de tots els catalans”.

Martínez és llicenciada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses, amb un postgrau en Pràctica Jurídica pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). Ha desenvolupat la seva activitat professional en l’àmbit de l’advocacia en l’àrea civil i mercantil, en el sector de l’auditoria (EY) i Banca d’Institucions Públiques (BBVA).