La retirada ‘poc respectuosa’ dels arbres al carrer Tarragona fa replantejar les obres

Aquest dilluns han començat unes obres al carrer Tarragona que han de facilitar l’accés als vehicles d’emergència. Per fer-ho cal retirar unes jardineres elevades de formigó, amb els seus arbres, en el tram comprès entre els carrers Gregal i de Llevant, que impedeix el pas de vehicles. Les obres consisteixen en l’enderroc dels escocells per crear-ne uns de nous a nivell de terra, que es desplaçaran a un lateral per tal de permetre generar un pas de 3,50 metres lliure d’obstacles.

El treballs, però, no han agradat els veïns per la manera com s’han tret els arbres. El regidor Noel Duque ha qualificat a les xarxes la retirada de ‘poc respectuosa‘ i ha dit que les obres s’aturaran i es demanarà a l’empresa responsable que transplanti els arbres a l’àrea de lliure circulació de gossos que hi ha prop de la zona. L’Ajuntament ha dit que un topògraf examinarà les obres per a fer-ne un replantejament.

D’altra banda, també es durà a terme una actuació al carrer del Mestral, perpendicular al carrer de Tarragona i en el qual hi ha uns bancs que seran traslladats al nord del carrer per millorar-ne el pas. L’Associació de Veïns de Can Tusell havia sol·licitat a l’Ajuntament de Terrassa la realització d’aquestes actuacions per garantir que el serveis d’emergència poguessin accedir al carrer fàcilment en cas de necessitat.