La Revolta, un nou espai lúdic i cultural al cor de la ciutat

Un nou espai amb caràcter propi ha obert les seves portes en aquest emblemàtic edifici del centre, ubicat al carrer Volta, número 5. Es tracta de La Revolta, un local inaugurat oficialment aquest divendres després de gairebé un any de reformes i preparatius.

El restaurant-cafeteria, que també compta amb un espai a l’aire lliure, oferirà una proposta pensada per a tots els públics, ecològica i de proximitat. La intenció dels quatre socis que formen aquesta cooperativa és colaborar amb els comerços de la ciutat per fomentar els productes locals.

L’oferta d’aquest nou espai es completa amb dues altres activitats. D’una banda, La Revolta inclourà una programació cultural, amb exposicions, xerrades i tallers. Entre d’altres propostes, aquest dimecres 3 de maig el local acullirà la presentació de l’últim llibre de la periodista Natza Farré, titulat “Curs de feminisme per a microones”.

D’altra banda, el nou local del carrer Volta presenta també un espai reservat al creixement personal. A la planta superior s’hi realitzen, de dilluns a divendres, una sèrie d’activitats dirigides com ara ioga, pilates, mindfullness o Tai-Txí, a través d’un servei anomenat Inspira.

Durant aquesta primera etapa, La Revolta no descansa cap dia i romandrà obert al públic entre setmana de 8h del matí a 9h del vespre i, als caps de setmana, fins passada la mitjanit.