La RFEH aprovarà en assemblea la regulació de les competicions en situacions excepcionals

La Federació Espanyola d’Hoquei Herba (RFEH) aprovarà en l’assemblea d’aquest proper dissabte la regulació de les seves competicions de cara a noves situacions excepcionals en el futur, segons ha assenyalat el seu president, el català Santi Deó, a l’agència EFE.

La finalització prematura de la lliga per la pandèmia de la Covid-19 ha comportat que no s’hagin produït descensos però sí ascensos, fórmula que han aplicat altres federacions, i que s’hagi decidit l’equip (Atlètic Terrassa) que representarà la lliga espanyola a l’Euro Hockey League en funció de la classificació en el moment que es va aturar la competició. Ara l’ens federatiu vol aprovar per escrit els possibles desenllaços, perquè no es produeixin les mateixes crítiques que ha provocat la situació actual.

Recordem que tant la Divisió d’Honor Masculina com la Femenina, que podrien començar el 20 de setembre, incrementaran el nombre d’equips, però també hi haurà un major nombre de descensos de cara a tornar a la normalitat la temporada 2021-2022.