La RFEH demana l’Estadi Municipal Martí Colomer com a una de les seus de la Hockey Pro League

La World League deixarà d’existir al 2019 en detriment de la nova competició que posa en marxa la Federació Internacional, la Hockey Pro League, amb les 9 millors seleccions mundials tant en categoria masculina com en femenina.

Aquest divendres l’alcalde, Jordi Ballart, acompanyat pel regidor d’Esports, Dani Nart, i pel tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha conegut més detalls d’aquest nou campionat. Ho han fet de la mà del president i del vicepresident de la Federació Espanyola d’Hoquei, Santi Deó i l’egarenc Marc Sala, respectivament, en la trobada que ha tingut lloc aquesta tarda a l’Ajuntament.

Tot i que inicialment els combinats espanyols n’han quedat fora de la Hockey Pro League, ocupen llocs de reserva per si hi hagués alguna renúncia o ampliació de seleccions. Per aquesta raó la Federació treballa amb aquesta possibilitat i ha demanat a l’Ajuntament la seva implicació, concedint l’Estadi Municipal Martí Colomer com a una de les seus de la competició. Aquest emplaçament, però, haurà de reunir unes mínimes condicions que exigeix la Internacional per albergar aquests partits internacionals.