Adrian Lock

La RFEH destitueix Adrian Lock al capdavant de les RedSticks

La junta directiva de la Federació Espanyola de Hockey (RFEH) ha decidit posar punt final a l’etapa d’Adrian Lock com a seleccionador absolut femení. El discret paper de les RedSticks en el darrer Campionat d’Europa de Mönchengladbach (sisenes i mantenint la categoria pels pèls) ha precipitat l’adéu del tècnic anglès. Tot i així, la RFEH ha volgut agrair “la seva professionalitat, dedicació, sacrifici i compromís durant tots aquests anys”.

Després de passar per les categories inferiors de la selecció espanyola femenina, Lock va ocupar el càrrec de seleccionador de l’absoluta el 2013. Amb ell les RedSticks van tornar al màxim nivell internacional, destacant les medalles de bronze al Campionat del Món de Londres (2018) i a l’Europeu d’Anvers (2019). El president de la RFEH, el català Santi Deó, ha assenyalat que “en aquests deu anys Lock ha estat capaç d’implantar uns mètodes de treball que ens ha elevat a un altre nivell i que ha suposat grans èxits a l’hoquei espanyol”.

A finals d’aquest mes de setembre la Federació Espanyola comunicarà els noms del nou equip tècnic, amb el principal objectiu de classificar l’absoluta per als Jocs Olímpics de París 2024 al Preolímpic que es disputarà a València del 13 al 21 de gener.